Over de site

WELKOM

Hi! Welkom op mijn persoonlijke lifeblog, leuk dat je meer wilt weten over Bellitudo en de persoon achter deze blog.

Mijn naam is Danella en ik woon in het noorden van Nederland. Ik woon hier samen met mijn lieve vriend en onze dochter Amber, die afgelopen juni is geboren. Ik heb vele passies en hobby’s en schrijven is hier één van, een logisch gevolg was het beginnen van mijn eigen blog. Bloggen, producten testen, schrijven en foto’s maken, ik vind het ontzettend leuk om te doen.

Het starten van een blog begon voor mij met het kopen van een domeinnaam, maar hiervoor moest ik eerst een naam bedenken. Een domeinnaam kopen is niet zo moeilijk, wel om te bedenken hoe je blog gaat heten en dan moet dat domein ook nog vrij zijn. Ik kwam op Bellitudo! Bellitudo betekend ‘schoonheid’ in het Latijn en dat zie ik terug in alle aspecten van het leven, in make-up en mooie looks, in de natuur, in steden, in lekker eten en nog veel meer.

Op Bellitudo schrijf ik over mijn leven als 29-jarige, als moeder van Amber en vriendin van Moh. Maar ik schrijf ook over lifestyle, beauty, food en eigenijk alles wat ik leuk vind. Zo komen er regelmatig reviews van producten online te staan, deel ik mijn favoriete recepten en persoonlijke verhalen en kun je elke maandag een kijkje nemen in mijn leven met het weekoverzic

Ben je van een bedrijf en wil je een samenwerking met mij aangaan? Leuk! Er zijn verschillende mogelijkheden, neem contact met mij op voor meer informatie.

SOCIAL MEDIA

Ik ben ook actief op social media, volg mij ook hier:

TwitterInstagramBloglovin’Facebook

DISCLAIMER

Op Bellitudo.nl schrijf ik over mijn leven, beauty, food en lifestyle. Alle reviews die je leest zijn gebaseerd op mijn persoonlijke mening. Ik probeer altijd zoveel mogelijk onderzoek te doen, om zo een zorgvuldig artikel te plaatsen. De meeste producten die je op Bellitudo ziet heb ik zelf gekocht, maar ik krijg soms ook producten opgestuurd door een merk of een bedrijf. Bellitudo.nl is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het bezoeken van deze website.

Voor meer informatie klik dan hier. 

Bij de artikelen is het mogelijk om een reactie achter te laten, maar ik wil je graag op een aantal dingen wijzen. Het is niet toegestaan om kwetsende, racistische en beledigende uitspraken te doen in een reactie, deze worden dan ook verwijderd. Ook zijn de reacties niet bedoeld voor spam, ook deze worden verwijderd. Ik ontvang graag opbouwende kritiek, tenslotte wil ik graag meer met deze website doen, dit mag je in een reactie zetten of mailen naar mij.