Chill outfit met een onesie

Mijn favoriete avond als ik helemaal niets te doen heb, is altijd met een goede film of serie, wat te drinken en te eten en een lekkere outfit. Een te grote trui, joggingbroek, pyjamabroek of een onesie! En vandaag heb ik een hele leuke onesie!

ONESIE VAN DE HUNKEMOLLER

Misschien heb je ze al gespot in het programma ‘Models in Paris’, de onesies van de Hunkemöller. Want daar werden de shoots voor alle onesies gedaan, door één van de modellen uit dat programma. Op de maandagavond heb ik meestal niets te doen, Moh is dan weg te basketballen en de tv is dus voor mij. De laatste weken heb ik me dus prima vermaakt met HNTM en Models in Paris.

Toen ik deze onesie binnenkreeg van Hunkemöller, wist ik meteen dat ik de goede keuze had gemaakt. Ik mocht er eentje uitkiezen op de webshop (klik hier voor de onesie) en dat was nog niet gemakkelijk, zoveel leuke. Ik koos voor een winters patroontje in zachte grijze kleuren, dat vond ik wat meer bij me passen dan eentje met oren op de muts.

onesie hunkemoller

De onesie is niet super dik, maar wel heerlijk warm, en dat vind ik heel erg fijn. De capuchon is nog gevoerd met een zacht stofje en in de capuchon zit een koord met daaraan twee pompons. Dat hij gevoerd is in de capuchon is helemaal perfect, lekker warm rondom je nek en de capuchon blijft ook goed zitten. Er zitten zakken in de onesie, altijd goed, en de armen en voeten worden afgesloten met een lange boord. Deze zitten wat strakker om je enkels en polsen en hierdoor heeft tocht echt geen kans.

Alleen maar voordelen aan zo’n onesie. Als ik dan toch een nadeel zou moeten noemen, is dat het zo irritant is om naar de toilet te gaan haha. Maar goed, dat heb ik er wel voor over.

Deze onesie is een limited edition en kost €39,99. Je kunt hem bestellen op de webshop (geen verzendkosten als je het laat bezorgen in één van de winkels), of je koopt hem natuurlijk in één van die winkels.

De onesie heb ik gekregen. Meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge