Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.bellitudo.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Het gebruik van de foto’s op de website of de inhoud is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur. Wil je mijn foto’s gebruiken? Neem dan contact met mij op.

Bellitudo.nl wordt met veel aandacht en zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Alle artikelen kan ik op elk moment en zonder aankondiging wijzigen of verwijderen.

Aan de inhoud van Bellitudo.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Bellitudo.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het bezoeken of gebruik van deze Bellitudo.nl. Bij verwijzingen of links naar website is Bellitudo.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

PRODUCTEN OP BELLITUDO

De producten op Bellitudo heb ik zelf gekocht of zijn opgestuurd door een merk, pr-bureau of bedrijf. Wanneer ik een product heb opgestuurd gekregen, vermeld ik dat altijd onder aan het artikel. Bij producten die ik zelf heb gekocht, vermeld ik verder niets. Ik houd me altijd aan de Reclamecode Social Media van de Reclamecommissie en dat betekend dat ik open en transparant ben naar de bezoekers.

AFFILIATE LINKS

Affiliate links worden veel gebruikt door bloggers en andere online media. Volgens de RSM moet je ook dit vermelden aan je bezoekers. Wanneer ik een affiliate link gebruik naar een product of website en een lezer koopt via deze link een product, dan krijg ik daarvan een bepaald percentage (heel laag, maar alles telt). Voor degene die iets koopt via deze link maakt het niets uit, het wordt bijvoorbeeld niet duurder. Enige verschil is dat ik een percentage van het aankoopbedrag krijg. Bij gebruik van een affiliate link in een artikel, wordt dit vermeld onderaan het artikel.

ADVERTORIAL

Op Bellitudo.nl staan soms ook artikelen waarvoor ik betaald wordt door een merk of bedrijf, een advertorial. Of het nou gaat om een betaald artikel of niet, alle artikelen heb ik zelf geschreven (af en toe een gastblogger) en mijn mening zal niet hierdoor worden beïnvloedt. Daarnaast vermeld ik altijd als het om een advertorial gaat en zal deze ook in de desbetreffende rubriek geplaatst worden.

Vragen of onduidelijkheden? Mail me gerust.