Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (http://www.bellitudo.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van Bellitudo is zelfgeschreven en ook alle foto’s zijn zelfgemaakt en bewerkt waar nodig. Het gebruik van deze foto’s of de inhoud is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur. Wil je mijn foto’s gebruiken? Neem dan contact met mij op.

Bellitudo.nl wordt met veel aandacht en zorg samengesteld. Voor de artikelen doe ik onderzoek, ik test alle producten zelf, probeer recepten uit, enz. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Alle artikelen kan ik op elk moment en zonder aankondiging wijzigen of verwijderen.

Aan de inhoud van Bellitudo.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Bellitudo.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het bezoeken of gebruik van deze Bellitudo.nl. Bij verwijzingen of links naar website is Bellitudo.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

PRODUCTEN OP BELLITUDO

De meeste producten die op je op Bellitudo.nl ziet heb ik zelf gekocht, maar ik krijg ook producten opgestuurd door een merk of een bedrijf. Voor bloggers bestaat er de Reclamecode Social Media (RSM) en dit betekend dat er moet aangegeven worden of een product is opgestuurd. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn en duidelijk naar mijn bezoekers, vandaar dat ik het altijd zal aangeven.

‘Dit artikel bevat (een) product(en) die zijn opgestuurd: Wanneer ik een product heb gekregen van een merk of een bedrijf, zal ik dit aangeven middels deze zin onder het artikel. Bij producten die ik zelf heb gekocht zal ik verder niets plaatsen. Zie je deze zin dus niet staan? Dan heb ik het zelf gekocht.

AFFILIATE LINKS

Affiliate links worden veel gebruikt door bloggers en andere online media. Volgens de RSM moet je ook dit vermelden aan je bezoekers. Wanneer ik een affiliate link gebruik naar een product of website en een lezer koopt via deze link een product, dan krijg ik daarvan een bepaald percentage (heel laag, maar alles telt). Voor degene die iets koopt via deze link maakt het niets uit, het wordt bijvoorbeeld niet duurder. Enige verschil is dat ik een percentage van het aankoopbedrag krijg.

‘Dit artikel bevat (een) affiliate link(s)’: Deze zin zet ik onder een artikel als ik een affiliate link gebruik. Een advertentie in de sidebar is meestal goed zichtbaar en direct duidelijk, maar een affiliate link niet. Nu kan elke bezoeker zelf beslissen of ze op deze link klikken of niet.

ADVERTORIAL

Op Bellitudo.nl staan soms ook artikelen waarvoor ik betaald wordt door een merk of bedrijf, een advertorial. Of het nou gaat om een betaald artikel of niet, alle artikelen heb ik zelf geschreven (af en toe een gastblogger) en mijn mening zal niet hierdoor worden beïnvloedt.

‘Dit artikel is een samenwerking’. Deze zin staat onder een artikel dat is geschreven in samenwerking met een merk of een bedrijf. Daarnaast krijgt een advertorial ook een tag ‘Advertorial’, waardoor het direct (zowel op de homepage als op de pagina van het artikel) duidelijk wordt vermeld (bovenaan het artikel + onderaan).

Vragen of onduidelijkheden? Mail me gerust.