Een jaar voorbij

Morgen is het dan zover, de laatste dag van 2016! En als de klok twaalf uur slaat, beginnen we weer aan een nieuw jaar. En zo aan het einde van het jaar, kijk ik altijd even terug op afgelopen jaar. Een jaar vol met verrassingen, leuke en minder leuke dingen, met vrienden, familie en het mooiste in ons leven tot nu toe.

EEN JAAR VOORBIJ

Ik word een beetje melancholisch als ik terugkijk naar het jaar dat wij hebben gehad. Aan de ene kant was het een prachtig jaar, maar aan de andere kant is het ook een zwaar jaar geweest. Ik heb al eens eerder wat geschreven over de zwangerschap en dat ik hierdoor erg ziek ben geweest en ook de bevalling was erg zwaar, maar ik merk nu pas wat voor impact dit allemaal heeft gehad en ik ben er nog steeds dagelijks mee bezig. Voor 2017 hoop ik dat ik het allemaal wat beter achter me kan laten en dat ik de leuke momenten beter kan herinneren, dan de slechte momenten.

Want we hebben zeker mooie momenten gehad tijdens die moeilijke periode en die zijn veel belangrijker. Bijvoorbeeld het weekend dat onze familie en vrienden de kinderkamer helemaal af hebben gemaakt. Ik lag in het ziekenbuis en werd op de hoogte gehouden via FaceTime. Op maandag kreeg ik zelfs nog een hele grote ballon met allemaal foto’s erop van ze. Of een rondje rijden om even uit huis te zijn en een ijsje ophalen. En dan nog de babyshower, alle cadeautjes, de belangstelling, de appjes en kaartjes van iedereen, de liefde die we kregen, de goede zorgen en nog zoveel meer.

En als klap op de vuurpijl kregen wij in 2016 Amber en dat maakt dit jaar al tot het mooiste jaar. Terwijl ik dit typ ligt ze lekker boven te slapen, stiekem wil ik haar wakker maken en lekker knuffelen. Ze heeft ons leven compleet gemaakt en ik vind het nog elke dag zo bijzonder. En ook hier weer zijn onze familie en vrienden van groot belang. Ze zijn gek op Amber en Amber is gek op hen.

En in 2016 besloot ik mijn blog weer op te pakken, beste beslissing haha. Gingen we op vakantie, te kamperen, een weekendje weg, uit eten, deelde we lief en leed met elkaar, kreeg m’n zusje een woning en een baan, knapten we ons huis een beetje op, hadden we gezellige avonden met vrienden en familie, vierden we kerst en verjaardagen, maakten we plannen voor het nieuwe jaar en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het was een mooi jaar!

Nog één dag en dan zit het erop en beginnen we weer aan een nieuw jaar. Ik ben nu al benieuwd wat 2017 ons gaat brengen!

4 reacties

 1. manicure schreef:

  Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks,
  However I am encountering issues with your RSS.

  I don’t understand why I can’t join it. Is there anybody else having the same RSS
  problems? Anybody who knows the solution can you kindly
  respond? Thanks!!
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 2. manicure schreef:

  Tremendous things here. I am very glad to look
  your article. Thank you a lot and I’m looking ahead
  to contact you. Will you please drop me a mail?
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 3. manicure schreef:

  If you desire to obtain a good deal from this post then you have
  to apply these strategies to your won webpage.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 4. I comment whenever I appreciate a article on a site or I have something to add to
  the conversation. It’s caused by the passion communicated in the article I
  browsed. And on this post Een jaar voorbij – Bellitudo.nl.

  I was moved enough to leave a thought 🙂 I actually do have a few questions for you if
  it’s okay. Is it just me or do a few of the remarks come across
  like they are coming from brain dead folks? 😛 And, if
  you are writing at additional social sites, I’d like to keep up with you.

  Could you list all of your communal sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?
  http://shirlerion.blogas.lt/?p=13&akst_action=share-this onlangs geplaatst…http://shirlerion.blogas.lt/?p=13&akst_action=share-thisMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge