I Love Sleep TAG

Gisteren las ik op de blog van Rachel Kromdijk (klik hier voor haar blogpost) een TAG die ik wel heel leuk vond, de I Love Speel TAG.

tag i love sleep

HOE LAAT GA JE MEESTAL NAAR BED

Dit is echt heel verschillend en geen dag hetzelfde. Meestal ga ik te laat naar bed, maar ben een echt nachtmens en zeker geen ochtendmens. Aan opstaan heb ik echt een hekel. En ik doe ook veel dingen op het laatste moment, op één of andere manier werkt dat het beste voor mij, dus dat betekend ook vaak dat ik niet kan slapen, omdat ik nog wat moet afmaken.

WAT IS JE VASTE RITUEEL VOOR HET SLAPEN GAAN?

Ik heb niet echt een vast ritueel voor het slapen gaan. Wel voor Amber, ze krijg een papflesje, kan nog even spelen en daarna lezen we samen verhaaltje in de grote stoel op haar kamer, nog even knuffelen en dan gaat ze op bed. Maar ik heb zelf niet echt een uitgebreid ritueel, maar lees wel vaak dat dit zou helpen om beter te slapen. Wat ik wel altijd doe is mijn gezicht reinigen, tanden poetsen en nog even wat lezen. Ik lees dan nog even in een boek, of op m’n iPhone.

WAT DOE JE AL JE NIET KUNT SLAPEN?

Dit komt echt te vaak voor de laatste tijd, super vervelend is dat en ik erger me dan ook kapot. Dat helpt overigens niet, volgens mij duurt het dan nog langer voordat ik weer in slaap val. Maar meestal ga ik gewoon wat lezen op m’n iPhone of dom plaatjes kijken op 9GAG, dan val ik meestal vanzelf wel weer in slaap. Soms word ik na een tijdje weer wakker en heb ik m’n iPhone nog vast haha. Oeps.

WAT IS JE FAVORIETE SLAAPHOUDING?

Ik slaap het liefste op mijn zij en dan het liefste op mijn rechterzijde, met mijn linkerbeen weer helemaal omhoog. Lijkt super oncomfortabel, maar ligt super lekker. Extra vervelend toen ik zwanger was en niet meer zo kon liggen door de steeds dikker wordende buik, sliep meteen een stuk minder lekker haha.

WAARVOOR MAG JE JOU ALTIJD WAKKER MAKEN?

Echt nergens voor, ik word ontzettend chagrijnig als ik wakker word gemaakt haha. Laat mij maar lekker slapen.

HOE LAAT GAAT JE WEKKER ‘S OCHTENDS

Mijn wekker is heel verschillend, want meestal bepaald Amber hoe laat één van ons (of beide) eruit moet. Maar meestal is dit tussen 07:30 en 08:00 uur, maar als ik kan uitslapen, dan doe ik dat ook graag natuurlijk.

SNOOZEN OF DIRECT OPSTAAN?

Snoozen en dan heel vaak. Het fijnste gevoel is als je wekker gaat en je dan nog lang kunt blijven liggen. Slaat helemaal nergens op en daarna slaap je ook helemaal niet goed meer, maar het werkt (of nou ja, het werkt ongeveer). Maar direct opstaan? Nee, dat bijna nooit.

SLAAP JE UIT IN HET WEEKEND?

Als het kan, ja natuurlijk! Uitslapen is echt heerlijk.

WELKE RARE DINGEN DOE JE IN JE SLAAP?

Ik praat echt veel in mijn slaap, vindt Moh altijd erg leuk en hij probeert altijd er nog meer verhalen uit te krijgen.

HOEVEEL KUSSENS LIGGEN ER IN JE BED?

Twee, elk één kussen. Ik zou ook niet weten waarom er nog meer kussens in een bed zouden moeten liggen. Wat moet je nou met meerdere kussens, dat kan toch helemaal niet lekker liggen? Of zoals je wel in van die Amerikaanse films ziet, met twintig kussens in allerlei formaten. Die moet je dan eerst er nog afhalen, voordat je in je bed kunt stappen. Lijkt me zo irritant.

WAT HEB JE AAN IN BED?

Een t-shirt, soms met lange mouwen als het koud is en dan heb ik soms ook nog een pyjamabroek aan.

SLAAP JE MET JE SOKKEN AAN?

Haha, nee.

HOE GROOT IS JE BED?

Te klein. Hij is 1.40 meter breed en dat vinden we echt te klein. Een groter bed staat dus op de planning. Laatst sliepen we in een hotel in Rotterdam en daar hadden we beide een bed van één meter breed, zo fijn!

ALS IK ‘S OCHTENDS WAKKER WORD, IS HET EERSTE WAT IK DOE…

M’n ogen open doen. Oké, sorry, super flauw. Wat ik als eerste doe is m’n mail checken en wat internetten op m’n iPhone. Ben een beetje verslaafd aan dat ding.

DROOM JE ELKE NACHT?

Ja, maar meestal weet ik ’s ochtends niet meer waar ik over heb gedroomd. Soms droom ik wel heel levendig en dan heb ik ook helemaal niet het gevoel dat ik heb geslapen.

WELKE DROOM OF NACHTMERRIE KUN JE JE GOED HERINNEREN?

Goh, dat weet ik eigenlijk niet meer zo goed. Heb wel een paar dromen die vaak terugkomen, de laatste paar maanden droom ik vaak over de bevalling (maar dat zijn niet de leukste dromen moet ik zeggen). Kan me niet echt één specifieke droom herinneren. 


Mijn vraag aan jullie is of jullie ook zo verslaafd zijn aan je mobiel?

8 reacties

 1. Susan schreef:

  Leuke tag!
  Susan onlangs geplaatst…Outfit: Army Green JacketMy Profile

 2. sammie schreef:

  Doordeweeks ga ik altijd rond half 11 / 11uur naar bed maar in het weekend word het altijd wel laat. Leuke tag, ik ben dol op slapen 🙂

 3. Rachel Kromdijk schreef:

  haha leuk dat onze slaaphouding precies hetzelfde is haha grappig! liefs en erg leuk ingevuld, bedankt voor het taggen <3

 4. Irene schreef:

  Aaah ik hou van slapen! Heb ook best veel slaap nodig eigenlijk en ook liefst in de houding die jij beschrijft! 😀 Zo zalig liggen 🙂
  En verder ben ik ook redelijk verslaafd aan m’n Iphone. Ik schreef gisteren op m’n blog dat ik daardoor veel minder boeken lees, voor ’s avonds. Dus ik ga nu proberen om daar wat verandering in te brengen! 😀
  Irene onlangs geplaatst…Uitdaging voor 2017 • 12 boeken uitlezenMy Profile

 5. manicure schreef:

  Every weekend i used to go to see this web site, as i wish for
  enjoyment, as this this website conations in fact fastidious funny
  stuff too.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 6. manicure schreef:

  Hi there, its nice paragraph regarding media print, we all
  understand media is a enormous source of facts.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 7. manicure schreef:

  I’ve read several just right stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting.

  I surprise how much effort you place to create any such fantastic informative web
  site.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge