Nieuw seizoen Riverdale

Sinds eergisteren is het nieuwste seizoen van Riverdale begon op Netflix. Het eerste seizoen eindigde in een grote cliffhanger, dus ik was ook heel benieuwd hoe dit ging aflopen. Geen zorgen trouwens, geen spoilers in dit artikel over het tweede seizoen;).

riverdale

RIVERDALE

Voor degenen die helemaal geen idee hebben wat voor serie Riverdale is, hier een hele korte samenvatting:

Riverdale is een Amerikaanse serie, die gebaseerd is op de strips van Archie Comics. In het eerste seizoen starten we met een moord op één van de inwoners van Riverdale. Elke aflevering leren we wat meer over de moord, wie het gedaan zou kunnen hebben en vooral waarom. Maar we komen ook meer te weten te komen over de achtergrond van de hoofdpersonen, de problemen en de geheimen.

Nou vind ik het acteerwerk in Riverdale niet het beste en de verhaallijnen kunnen soms ook wel beter, maar toch blijf ik kijken, want ik wil wel per se weten hoe het afloopt. En dat is voor mij altijd het geheim van een goede serie, dat je wilt blijven kijken. Het lijkt in eerste instantie een rustig stadje, maar er borrelt heel wat op de achtergrond. En juist doordat ze je weten te pakken met cliffhangers, blijf je kijken.

Het eerste seizoen heb ik dan ook gebingewatched (niet echt een correct Nederlands woord, maar bij gebrek aan beter) en helaas moeten we nu een beetje meer geduld hebben. Elke week komt er namelijk een nieuwe aflevering online te staan op woensdagochtend. De eerste is inmiddels geweest en ik zit er alweer helemaal in.

En nog een tip vandaag, het tweede seizoen van Designated Survivor is ook weer begonnen. Hiervan komt elke donderdag een nieuwe aflevering online te staan op Netflix.

1 reactie

  1. Sammie schreef:

    Oh leuk! Seizoen 1 vond ik erg tof, vond de serie ‘anders’. Ga zeker deze week beginnen aan seizoen 2 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge