Over week 1

De eerste week van januari is alweer voorbij! En met mijn goede voornemens ging het helaas niet helemaal goed, waarschijnlijk wel een beetje herkenbaar haha. De afgelopen dagen had ik het ontzettend druk en kwam mijn planning niet meer uit, hierdoor kwamen er ook helaas geen artikelen online de afgelopen drie dagen. Maar goed, we starten de week weer met frisse moed, ik moet ontzettend veel inhalen, maar wil niet weer dat er niets op Bellitudo verschijnt natuurlijk. En daarnaast staat er ook een hele lange lijst met blogposts van andere bloggers, die ik nog graag wil lezen.

Vandaag alleen dit weekoverzicht en vanaf morgen weer het normale uploadschema. En volgende week hopelijk ook weer meer foto’s hoor, deze week mislukte dat ook compleet.

MAANDAG

Vandaag heb ik geholpen met het maken van de uniformen voor de jeugd van de vereniging waar ik lid van ben. Dinsdag moest er namelijk gepast worden voor de wedstrijd over twee weken, maar er moest nog veel gedaan worden. Ik ben niet super handig met een naaimachine, of nou ja, ze hebben dan niet zoveel aan me, want ik ben ontzettend langzaam haha. Maar stof knippen, dat kan ik wel. En dat deed ik dus ook bijna de hele dag. Veel werk, maar aan het einde van de dag is het dan ook weer klaar.

DINSDAG

Trainen! Dinsdag heb ik eigenlijk de hele dag getraind met Nova. Eerst een paar uren met de jeugd en daarna nog met mijn eigen groep.

WOENSDAG

Work, work, work, work, work. Ik moest vandaag weer lekker werken en daarna moest ik nog een paar boodschappen ophalen.

DONDERDAG

Zoooo koud! Ik blijf zolang mogelijk binnen vandaag. Aan het einde van de middag ga ik naar Jeanine toe en de vijver is daar al helemaal bevroren. Nog even en we kunnen schaatsen, het comité van de Elfstedentocht komt waarschijnlijk al bij elkaar;).

Later komen er nog twee vriendinnen en we lopen naar de Jumbo, om nog wat boodschappen te doen. Zijn aardig lang onderweg, hebben ongeveer een uur gelopen, maar dat is zo lekker als het koud is. We kopen de laatste dingetjes voor het avondeten, we maken Chicken Katsu Curry (mijn lievelingsgerecht van de Wagamama).

En nog net voor sluitingstijd rijden we snel naar de Babyplanet. Amber heeft wat last van doorkomende tandjes en we halen een gel die verlichting biedt. Hebben het nog niet nodig gehad, maar ik had het toch liever in huis. Gewoon voor de zekerheid.

Jaa, zo lekker! Helemaal goed als er zelfgemaakte koekjes meegenomen worden. We kijken eerst de aflevering van My First Holiday terug en dat programma moet je echt gaan kijken! En daarna kijken we de helft van de film The African Docter en spelen we nog een aantal potjes Carcasonne. Super gezellig!

VRIJDAG

Op vrijdag wilde ik veel doen aan Bellitudo, maar dit mislukte helemaal. Ik begon de dag met het bedenken van de make-up voor Nova, morgen de eerste wedstrijd en de make-up had ik nog niet echt uitgeprobeerd. Er gaat heel wat op; oogschaduw, mascara, eyeliner, foundation, contourpoeder, blush, highlighter, wenkbrauwpoeder, lippenstift en heeeeel veel glitter.

En ’s avonds heb ik weer een training, de laatste voor de wedstrijd!

ZATERDAG

Jarig! Ja ja, afgelopen zaterdag was ik jarig, maar had ik eigenlijk helemaal geen tijd om het te vieren. Dus dat doen we later nog een keer. Vandaag had ik een wedstrijd in Aalsmeer en hiervoor was ik de hele dag weg. Rond twaalf uur vertrokken we en ik was om twee uur ’s nachts weer thuis.

Maar de ochtend starten we buiten, want er ligt sneeuw! Amber haar eerste sneeuw:).

ZONDAG

En zondag is een niets-doen-dagje. Ik slaap echt belachelijk lang uit, want ik ook wel goed kon gebruiken na de drukke dag van zaterdag. Zo’n wedstrijddag sloopt me altijd compleet, alle energie is weg. Beetje meer slaap is dan heel fijn. ’s Middags gaan we naar mijn ouders en doen nog een paar boodschappen in Beetsterzwaag. In Drachten hebben ze helaas nog niet bedacht dat het super handig is om de winkels te openen op zondag (mag hier niet), dus we gaan altijd naar één van de omliggende dorpen – daar zijn ze er al wel achter (al een tijdje). We eten gezamenlijk en ’s avonds kijken Moh en ik nog een film samen thuis.

En dan zit de week erop! Volgende week zondag is Moh jarig, maar ook dat vieren we later (oké, we vieren het een beetje komende zondag). Ergens in februari wordt het ‘grote feest’ waarschijnlijk, echt hè, waarom zijn die weekenden altijd zo snel volgepland. Ik heb zaterdag weer een wedstrijd, dit keer nog drukker, want ook de twee jeugdteams doen mee. Spannend!

9 reacties

 1. Susan schreef:

  Klinkt als een leuke week! Fijne week gewenst XX
  Susan onlangs geplaatst…Sante Shampoo Iedere dag en VochtinbrengendMy Profile

 2. Rachel Kromdijk schreef:

  Agos wat ziet amber er toch super schattig uit, die wangetjes, ze lijkt op mij vroeger 😛

 3. Charel schreef:

  Blijf het heerlijk vinden om dit te zien! En ahwww die kleine, zo speciaal om zoiets mee te maken xxx
  Charel onlangs geplaatst…Groot nieuws!!!My Profile

 4. manicure schreef:

  It’s very effortless to find out any topic on web as compared to textbooks, as I
  found this piece of writing at this web site.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 5. manicure schreef:

  Thanks for some other informative site. The place else may just I
  get that type of information written in such an ideal method?
  I have a mission that I’m just now operating on, and I have been at the
  glance out for such information.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 6. manicure schreef:

  This is my first time visit at here and i am really
  impressed to read all at one place.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge