Over week 2

Zo, dit was een hele drukke week. Zo druk, dat ik weer niet genoeg tijd had om elke dag een artikel online te zetten. Sorry! Ik moest echt even voor mezelf kiezen en de rust nemen, wanneer dat kon. Vandaag ben ik weer lekker bezig met fotograferen, schrijven en artikel inplannen. Dus het komt helemaal goed haha. Nu eerst mijn weekoverzicht van vorige week!

MAANDAG

Maandag was ik vooral bezig in het huis. Er moest veel opgeruimd worden, schoonmaken, wasjes draaien en ga zo maar door. Niet mijn favoriete bezigheid, maar het moet nou eenmaal gebeuren. Afgelopen zaterdag hadden we een wedstrijd en hier kregen we ook weer jurycommentaar. ’s Avonds kwamen we daarom bij elkaar als instructie, zodat we de show weer konden verbeteren op een aantal punten.

En helemaal vergeten te laten zien, want kijk eens wat een lekker cadeautje ik kreeg voor mijn verjaardag!

DINSDAG

Moh was vandaag wat vroeger vrij en we konden nog net wat gaan drinken (en een taartje eten), voordat ik weer naar training moest. Lekker! En ook heel gezellig om even met z’n drieën weg te gaan.

Daarna nog een paar boodschappen doen, want ’s avonds na training heb ik nog brownies gemaakt met Tony’s Chocolonely chocolade. Recept stond op woensdag online, klik hier! Je zou denken dat ik wel genoeg chocolade had gekregen met mijn verjaardag, maar had toch nog een reep melkchocolade nodig en nog wat andere dingen. Toch wel handig zo’n luiertas, past lekker veel in;).

WOENSDAG

Woensdag moest ik werken en verder deed ik niet heel erg veel.

DONDERDAG

Op donderdag had ik wat te vieren, samen met nog een aantal andere collega’s van de Jumbo. Een jubileum op mijn werk! Ik kreeg deze prachtige bloemen, een bon voor een tuincentrum, persoonlijke oorkonde en nog een bon voor een nachtje weg in een hotel met ontbijt. Super leuk! En ga er ook dankbaar gebruik van maken binnenkort.

Na deze viering was het weer tijd om te gaan trainen met Nova. Dit keer alleen voor de jeugdgroepen en ook Amber ging weer gezellig mee. Ze vond het allemaal heel bijzonder om te zien haha, behalve als de muziek te luid stond, daar was ze het niet zo mee eens.

En na training snel pannenkoeken eten, om daarna weer naar de Albert Heijn te gaan voor een paar boodschappen. Ik had niet zoveel nodig, maar haalde nog wat Hamster-aanbiedingen op. Altijd leuk.

VRIJDAG

En alsof we nog niet genoeg getraind hadden, doen we dat vrijdag gewoon nog een keertje. We trainen een paar uur en zijn dan weer helemaal klaar voor de wedstrijd van zaterdag.

ZATERDAG & ZONDAG

Ik heb het hele weekend eigenlijk geen foto’s gemaakt voor dit weekoverzicht. Zaterdag is het showday, dit keer een thuiswedstrijd voor ons in Drachten en het ging super goed. We behaalden zelf zeven punten meer dan de vorige keer, de Kids (de kleinsten) deden een hele goede eerste show en de Junioren (oudste jeugdgroep) werden zelfs eerste en promoveerden naar een hogere klasse. Wil je meer weten over de vereniging waar ik bij zit? Kijk dan even op onze Facebook-pagina (klik hier voor de link).

We vieren deze mooie scores nog even ’s avonds en rond 2 uur ’s nachts kan ik (eindelijk) naar bed. Zo moe! Gelukkig hoefde ik er niet vroeg uit de volgende dag.

En op zondag is Moh jarig! Opnieuw een klein feestje, want het grote feest komt later nog. Dan vieren we onze verjaardagen samen, maar we moeten nog even een goede datum vinden ervoor. Vandaag kwam er in ieder geval familie langs en we aten lasagne samen. Leuke dag!

4 reacties

 1. Kim schreef:

  Oooh die chocolade! <3
  En verder rustig aan doen, maar wel leuk dat je deze week weer elke dag artikelen gaat plaatsen! Ik ben al benieuwd wat voor recept er woensdag weer komt.

 2. manicure schreef:

  Hey there! Do you know if they make any plugins to help with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for
  some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Appreciate it!
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 3. manicure schreef:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
  be really something that I think I would never understand.

  It seems too complicated and extremely broad for me.
  I am looking forward for your next post, I will try to get the hang
  of it!
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 4. manicure schreef:

  It’s in fact very complicated in this full of activity
  life to listen news on Television, thus I only use internet for that purpose, and obtain the most up-to-date information.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge