Over week 3

Weer een nieuwe week! en afgelopen week ben ik vooral heel druk geweest met het opzetten van mijn nieuwe foodblog: Volg de kruimels. Hij is nu nog niet online, maar dat zal niet meer lang duren. Ik was hier al een tijdje mee bezig en nu de stap genomen. Super veel zin in! Op Bellitudo zal het daarom wel iets rustiger worden qua artikelen, want anders wordt het gewoon teveel. Voorlopig kun je hier nog gewoon de vertrouwde artikelen tegenkomen, alleen dan iets minder vaak. Maar nu eerst meer over afgelopen week.

MAANDAG

Op maandag heb ik een lang stuk gelopen met Amber en deden we nog wat kleine boodschappen. Verder was het een typische schoonmaakdag. Keuken, woonkamer, badkamer, opruimen, stofzuigen, dweilen, was doen en dat soort dingen. Zeker niet mijn favoriete werkje, maar ach, het moet nou eenmaal gebeuren.

DINSDAG

Dinsdag had ik weer een training en eerst moest er natuurlijk wat gevierd worden. Eén van de jeugdgroepen was gepromoveerd en dat vierden we met taart. Altijd goed:).

En Amber voert blijkbaar open hart operaties uit op haar beer. Ik mag hem weer hechten natuurlijk, dat doet ze dan weer niet haha.

WOENSDAG

Werken! En ’s avonds gingen we naar Fantastic Beasts and Where to Find Them. Wat een fantastische film, ik zat weer helemaal in dat Harry Potter-sfeertje. Mocht je hem nog niet gezien hebben, ga dan zeker er nog heen!

DONDERDAG

Donderdag was weer een thuisdagje en ik was vooral bezig met het afronden voor alle plannen van m’n foodblog. Ik had al veel op papier gezet, maar nu alles uitgewerkt en klaargemaakt.

VRIJDAG

Vrijdagochtend kocht ik mijn nieuwe domein! Ik installeerde WordPress en zorgde er daardoor ook voor dat Bellitudo even niet bereikbaar was. Ik snap er nog steeds niets van hoe dat kon gebeuren, maar gelukkig was het zo opgelost door hulp van mijn host en de back-up. Daarna nog wel een uur lopen prutsen om het opnieuw goed te installeren, maar het is allemaal gelukt.

Ik ging ook nog met Jeanine boodschappen doen en even langs de Intratuin voor nieuwe planten voor haar huis.

’s Avonds hadden we een gezellig avondje met vrienden. Eén van mijn vrienden heeft z’n been gebroken en die moet natuurlijk wel wat vermaakt worden;).

ZATERDAG

Zaterdag ben ik weer de hele dag bezig met Volg de kruimels en ’s avonds ga ik naar Jeanine toe. Moh is de hele avond te basketballen en dus ga ik gezellig naar haar toe. We waren van plan om currysoep te maken, maar het werd pizza. Oeps, maar wel lekker.

ZONDAG

Ik maakte deze cake, want we gingen ’s avonds naar m’n ouders toe en ik nam wat lekkers mee voor bij de koffie en thee.

En we aten alweer pizza! Maar dit keer zelfgemaakt. Ik koos dit keer voor salami, ham en een stuk margaritha. Zo lekker!

6 reacties

 1. sammie schreef:

  Pizza is altijd, ALTIJD, een goed idee 😉

 2. Wiebkje schreef:

  hahah. De beer heeft de aanvallen van je dochter niet overleefd. Een pittige tante. Een leuke week zo te zien.

 3. Yvonne schreef:

  Hartchirurg in spe :0 Succes met je foodblog ik kom zeker kijken.
  Yvonne onlangs geplaatst…Nicole’s Konjac face sponge Red ClayMy Profile

 4. manicure schreef:

  Asking questions are genuinely pleasant thing if you are not
  understanding anything fully, except this post gives
  good understanding yet.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 5. manicure schreef:

  For hottest information you have to go to see world wide web and on world-wide-web I found this
  site as a most excellent web page for hottest updates.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 6. Lucia schreef:

  Ahh heerlijk zo’n week! Van een filmpje en pizza kan ik altijd heel goed genieten! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge