Over week 30

Een nieuw vast artikel op de maandagmiddag! En dat is een artikel die je eigenlijk op elke blog voorbij ziet komen: wat heb ik de afgelopen week gedaan. Dit is de eerste en hopelijk mogen er nog heel veel volgen. De ene week zal wel wat interessanter zijn dan de andere week en soms zal er gewoonweg heel weinig te vertellen zijn, maar goed, dat zien we dan wel weer.

En terwijl ik bezig ben met het uitwerken van het idee om op elke maandag een samenvatting te geven van de afgelopen week, bedenk ik me dat er dan eigenlijk ook foto’s bij horen. Een rondje langs andere blogs maakt dit meteen duidelijk en dat is denk ik ook het leukste deel, een kijkje in het leven van iemand anders. Ideaal voor nieuwsgierige mensen zoals ik.

Dat brengt me meteen tot het volgende probleem: hoe doen die bloggers dat? Halverwege de week kom ik er namelijk achter dat ik nog helemaal geen foto’s heb gemaakt, Ja, wel heel veel foto’s van Amber, maar die wil ik niet zomaar gaan delen op mijn blog, dus daar heb ik niet veel aan. Ik vergeet het dus constant en daarnaast voelt het wat raar om constant met je telefoon in je hand te lopen en overal foto’s van te maken. Of nog raarder; foto’s maken van jezelf in het openbaar. Serieus ongemakkelijk. Vloggen zit er voor mij niet in denk ik. En als blogger moet je dan ook nog Instagram en Twitter bijhouden en ben ik ook nog eens net begonnen met Snapchat. Help!

Waar dit hele verhaal op neerkomt, is dat er soms dus geen foto’s zijn. En dat kan zijn omdat ik het (weer) ben vergeten, om dat ik ze niet wil delen, omdat ik er geen foto van kon maken of omdat er niets was om een foto van te maken. Vergeef mij;). Maar ik zal m’n best doen om er wat moois van te maken en je toch een kijkje te geven in mijn leven.

Goed, dan waar dit artikel eigenlijk om draait. Hoe was afgelopen week! Toen ik dit ging schrijven, kwam ik er ook direct achter dat het verstandig is om het een klein beetje bij te gaan houden wat je hebt gedaan. Want nu lijkt maandag heel erg lang geleden en wat deed ik toen eigenlijk?

MAANDAG

Op maandag ben ik druk bezig met mijn blog en heb ik een dagje voor mezelf. Door de zware zwangerschap heb ik maar weinig tot geen tijd aan kunnen besteden aan Bellitudo en dat vond ik echt jammer. Ik begin te schrijven aan een aantal artikelen, zorg dat er artikelen ingepland staan en bedenk wat ik wil met mijn blog. Daarnaast heb ik natuurlijk een lief meisje om voor te zorgen.

De keukendeur houd ik verstandig dicht, want dan zie ik die afwas gelukkig niet meer. Daar heb ik dus echt geen zin in. Vandaag is een dag in een pyjamabroek en een te groot t-shirt, heerlijk.

DINSDAG

Dinsdag was ik gevloerd door een hoofdpijnaanval en heb ik dus niet veel gedaan. Helaas, want er stonden wel leuke dingen op de planning. Ik ben druk bezig om te leren hoe je zelf kleding moet maken en heb de leukste lerares hiervoor, namelijk mijn moeder! En het is nog leuker om kleding te maken met een doel, namelijk Amber. Wordt vervolgd!

Woensdag

over-week-30-2016-1

Vandaag is een hele leuke dag, want Moh is ’s middags thuis en we gaan even te winkelen met z’n drieën. In Drachten heeft de HoutBrox opheffingsuitverkoop en we gaan even kijken of er wat tussen zit. En dat vinden we zeker, ik een mooie lange colbert van Anna Scott en Moh een bordeaux broek. Met kortingen tot 80% is het ook wel leuk winkelen natuurlijk, wel jammer dat HoutBrox weggaat (of zelfs failliet is geloof ik).

Jeanine en m’n moeder komen ook nog even langs en we drinken na afloop nog wat bij de Graancirkel. Hierbij hoort natuurlijk ook een lekker gebakje. De Graancirkel is echt een aanrader als je in Drachten bent. Niet alleen voor de heerlijke gebakjes, maar ook om te lunchen. Vooral de bol met salade en gerookte kip is super lekker.

’s Avonds doe ik Amber nog even in bad en met een naar Zwitsal ruikende baby ploffen we neer op de bank.

DONDERDAG

over-week-30-2016-2

Op donderdag kwam een beetje de huisvrouw in mij naar boven en begon ik met die afwas die ik al sinds maandag aan het uitstellen was. Het scheelt dat we niet veel thuis hebben gegeten en niet super moeilijk hebben gekookt, dus zoveel stond er nou ook weer niet. Na de afwas was het tijd om boodschappen te doen en, omdat ik toch goed bezig ben, draai ik daarna ook nog een was en stofzuig ik de hele kamer.

Verder raak ik nog verliefder op mijn kind en kan ik niet stoppen met knuffelen.

VRIJDAG

over-week-30-2016-3

Vanavond had ik een feestje van een vriendin die jarig was. Gezellig! ’s Middag doe ik m’n make-up en swatch daarbij ook mijn hele hand vol. ’s Avonds vertrek ik in de auto naar Assen en haal eerst Moh op bij z’n werk en daarna Jeanine. Onderweg eten we nog wat bij McDonalds (#nospon #magwel) en rijden daarna door naar Assen. De spiegel van Baby Dump, die bedoeld is om in de Maxi Cosi te kunnen kijken vanaf de bestuurdersstoel, krijg ik maar niet goed. Rotding.

De jarige woont in een heel mooi appartement in Assen, met een nog mooier uitzicht. We kopen meestal gezamenlijk een cadeau met het vriendengroepje en voor haar hebben we twee geurtjes gekocht bij ICI Paris XL. We kochten Chloé Roses en Karl Lagerfeld Women. Chloé Roses is een lichte bloemige geur en Karl Lagerfeld is een zwaardere parfum, maar ook bloemig met citrus.

ZATERDAG & ZONDAG

over-week-30-2016-4

Zaterdag ben ik met mijn moeder en Amber wat gaan lunchen bij (ja, alweer) de Graancirkel in Drachten. Dit keer nam ik de bol met gerookte kip en mijn moeder nam een bol met kippendijenvlees en mango. Beide ontzettend lekker! ’s Avonds zijn we bij mijn ouders en spelen we nog wat spelletjes. Althans dat proberen we, want het spelletje Munchkin is nog totaal onbegrijpelijk. Op een gegeven moment geven we het op en gaan we Triviant en Carcassone spelen.

Zondag komen een oom en tante op kraamvisite en eten we ’s avonds super lekkere saté van de bbq gemaakt door Moh (mijn vriend).

1 reactie

 1. manicure schreef:

  This design is steller! You definitely know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog
  (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what
  you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge