Over week 52

Het laatste weekoverzicht van 2016! Vol met leuke dingen en lekker (en ongezond) eten. En nu is het weer tijd om te beginnen met de goede voornemens en dan volgende week het eerst weekoverzicht van 2017. Ik draai het uploadschema vandaag eventjes om, nu het weekoverzicht en dan vanmiddag een review.

MAANDAG

Wat ik op Tweede Kerstdag heb gedaan, heb je al kunnen lezen in de plog die ik afgelopen woensdag heb gepost. Klik hier voor de blogpost!

DINSDAG

Wakker worden in een super lekker hotelbed, zo goed geslapen! Uitzicht was wel mooier ’s nachts haha, met al die lichtjes, maar goed dat maakt niet uit. Rond half 11 checken we weer uit en gaan we ontbijten in de markthal.

De Markthal in Rotterdam vind ik zo’n mooi gebouw, vooral de binnenkant. Kijken eerst even rond en gaan dan een broodje eten.

En Moh koopt nog wat nootjes.

Amber gaat weer lekker slapen in haar kinderwagen, ik vind dit er altijd zo vreselijk lief eruit zien. En ben blij dat ze zo goed ergens kan slapen, ook als we gewoon even weg zijn. De drukte in de stad maakt haar ook niets uit, slaapt gewoon door.

Natuurlijk moeten we in Rotterdam ook naar de Lush, die zit niet in het noorden van Nederland, dus als ik in de buurt ben, dan ga ik er altijd even langs. En ze hadden natuurlijk de sale! Ik koop een stukje Snowcastle zeep met 50% korting, altijd leuk meegenomen.

Terug in de Markthal en in de rij voor churros.

Lekker! Die met chocoladesaus zijn voor mij en die met poedersuiker voor Jeanine.

Rond het einde van de middag gaan we weer naar huis en onderweg stoppen we bij Hajé om nog een hapje te eten. Lekker makkelijk en dan hoef ik ’s avonds ook niet meer te koken. Moh ging al eerder weg, want hij moest nog werken, dus was alleen ’s avonds en dan heb ik nooit zo’n zin om nog te koken en alles. En dit is natuurlijk ook heel lekker;).

De rest van de avond doe ik helemaal niets. Amber ging lekker slapen, al besloot ze rond half 12 dat ze nog wel even gezellig wilde doen, en ik kijk gewoon wat tv. Alle spullen van het weekend liggen nog op de eettafel, maar dat laat ik ook maar even lekker liggen voor de volgende dag.

WOENSDAG

Woensdag maakte ik gewoon helemaal geen foto’s! Oeps. In ieder geval moest ik gewoon weer werken, deed ik nog een paar boodschappen en ging ik wol halen voor een mutsje, sjaal en handschoenen voor Amber. Ik kan er helemaal niets mee, maar gelukkig kan Jeanine wel goed haken en breien en zij maakt een setje voor Amber. Wanneer alles af is, maak ik zeker nog een foto.

DONDERDAG

Trainen! De wedstrijden beginnen bijna weer en dus gaan de trainingen ook gewoon door in de kerstvakantie. Vandaag traint de jeugd een paar uren. Ook vandaag weer weinig foto’s, want druk druk druk. ’s Avonds plof ik op de bank, helemaal kapot.

VRIJDAG

Deze dag begint wel heeeeeel goed, want er worden oliebollen gebakken! Ik kom precies op het goede moment aan, de eerste gaan net het vet in.

Ik maak nog één bak met beslag en heb de beste hulp ooit. Oké, niet de beste hulp ooit, komt niet in de buurt zelfs, maar wel de leukste hulp haha.

Zoooo lekker! We maken de oliebollen altijd naar recept van mijn opa en oma. Volgend jaar zal ik hem zeker op Bellitudo zetten. Dit jaar kwam ik daar helaas niet meer aan toe.

’s Avonds hebben we opnieuw training en dit keer met mijn eigen groep. Maar dit keer hebben we een korte training, want daarna hebben we nog een tussen-kerst-en-nieuw-gourmet met z’n allen. Weer lekker gegeten en het was erg gezellig.

ZATERDAG

Oud en nieuw! Ik heb de hele dag niet zoveel te doen, maar ’s avonds natuurlijk wel. En we gaan opnieuw gourmetten, help, ik mag wel elke dag gaan hardlopen om dit er weer af te sporten haha.

Bij ons in de buurt hebben ze wel een heel groot vuur gemaakt en best wel dicht bij een gebouw. Niet de meest ideale situatie, maar gelukkig is het later een stuk kleiner.

Het toetje! Een citroen-tiramisu. Ook weer zo lekker. Deze week heb ik echt te lekker gegeten. Vreselijk ongezond allemaal, maar zo lekker.

En dan is het zover! Twaalf uur! Foto’s van het vuurwerk maken is zo goed als onmogelijk, maar hé ik heb m’n best gedaan.

ZONDAG

Uitslapen! Heeeeeeel erg lang uitslapen. Zelfs Amber snapte dat je op 1 januari moet uitslapen haha. Ze werd pas rond tien uur wakker, hoe lekker is dat. Wat ook heel lekker was, was deze reep van Johnny Doodle.

Later op de dag gaan we weer naar m’n ouders toe, eten daar nog wat restjes op (ik hoefde ook echt niet meer veel eten) en spelen een paar spelletjes. Rummikub en Carcasonne en op de Wii spelen we nog Mario en Mario Kart. Mijn 2017 begon vreselijk slecht, want ik verloor alles.

4 reacties

 1. manicure schreef:

  It’s going to be end of mine day, but before end I am reading this fantastic article to increase my
  knowledge.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 2. manicure schreef:

  Outstanding quest there. What happened after? Thanks!
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 3. manicure schreef:

  An outstanding share! I have just forwarded this onto a co-worker who has been conducting a little research on this.
  And he in fact bought me lunch simply because I discovered it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanks for spending some time to talk about this
  subject here on your web site.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge