Over

Hi! En welkom op het online magazine Bellitudo!

Mijn naam is Danella en ik woon in het noorden van Nederland. Ik woon hier samen met mijn lieve vriend en onze dochter Amber, die alweer bijna anderhalf jaar oud is. Lekker cliché, maar wat gaat de tijd toch snel. Een paar jaar geleden begon ik met Bellitudo als een beautyblog, maar langzamerhand veranderde dit in een persoonlijke lifeblog. Omdat ik me hier niet meer helemaal in kon vinden, ben ik een jaar geleden een foodblog begonnen: Volg de kruimels! Maar toch bleef het altijd een beetje kriebelen, om nog meer nieuwtjes te delen en dat doe ik vanaf nu weer in de vorm van een online magazine!

De naam Bellitudo komt uit het Latijn en betekend ‘schoonheid’ en dat ga je allemaal terugzien in de artikelen. Van de nieuwste trends op het gebied van beauty, maar ook lifestyle en interieur of van die leuke en handige gadgets voor het reizen. En soms maken we ook een uitstapje naar nieuwe producten voor kinderen en baby’s of voor in je keuken.

Op Bellitudo komt regelmatig een nieuw artikel online te staan, maar ik heb geen vast uploadschema. Ik plaats gewoon een artikel wanneer ik iets leuks lees, zie of hoor en dat kan één keer per dag zijn, maar ook een paar dagen niet. Wil je nog meer nieuws, volg me dan ook op social media!