Review: Miss Sporty Lash Millionaire mascara

Na de uitzending van Kassa met hierin een test over mascara, was ik (en ik denk met mij vele anderen) erg nieuwsgierig naar de mascara die op nummer twee eindigde. Dit is namelijk de Miss Sporty Lash Millionaire All in 1 en ik had niet verwacht dat deze zo hoog zou eindigen. Ik besloot om de mascara direct te kopen bij de Etos en uit te testen. Is deze mascara echt zo goed?

miss sporty lash millionaire all in 1

miss sporty lash millionaire all in 1 mascara

De Miss Sporty Lash Millionaire All in 1 is een volume mascara en is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. Hij is niet waterproof en er is ook een waterproof-versie verkrijgbaar. Hij eindigde op de tweede plaats in de mascaratest van Kassa en liet heel wat duurdere mascara’s achter zich.

miss sporty lash millionaire all in 1 mascara

‘Get is all in one mascara: rich volume, breathtaking length, virtually perfect lash separation.’

Miss Sporty claimt dat deze mascara volume geeft aan je wimpers, ze langer maakt en dat ze niet gaan plakken. Dit klinkt al goed, alles wat je wilt van een mascara toch? Deze mascara heeft een inhoud van 8,5 gr en ik kon helaas geen ingrediëntenlijst vinden. Er staat op dat je hem twaalf maanden na openen kunt gebruiken, maar dat raad ik zeker niet aan. Een mascara moet je niet langer gebruiken dan zes maanden, twaalf maanden is echt te lang.

De houdbaarheid van make-up kun je altijd vinden op de verpakking van het product. Er staat een geopend potje op, met hierin een getal en een letter. In dit geval staat er ’12M’, twaalf maanden dus. Wil je meer weten over de houdbaarheid van make-up, lees dan dit artikel!

miss sporty lash millionaire all in 1 mascara

miss sporty lash millionaire all in 1 mascara

De verpakking van de mascara zit er mooi uit en hij werkt ook erg prettig. De dop, met hieraan het borsteltje, is wat langer en ligt makkelijk in je hand. Het borsteltje heeft hele fijne haren en een vorm die goed werkt. Als je hem gebruikt, dan moet je wel nog het overtollige mascara van het borsteltje vegen. Er komt namelijk wat teveel mascara mee aan de punt van het borsteltje. Niet heel vervelend, maar je moet er wel om denken.

miss sporty lash millionaire all in 1 mascara

Ik ben echt super verrast door deze mascara! In de goede zin natuurlijk;). Hij werkt heel fijn en geeft een goed resultaat, ben blij dat ik hem gekocht heb. Het borsteltje van de Lash Millionaire mascara werkt super goed, ik denk dat dit één van de beste is van alle mascara’s die ik tot nu toe heb gebruikt. Door de vele fijne haren worden je wimpers gescheiden en krijgen ze allemaal een mooi laagje. Mijn wimpers plakten niet aan elkaar en ik had ook geen last van klontertjes (ook niet bij meerdere laagjes). Enige nadeel vond ik dat ik een aantal keer over mijn wimpers moest, om er voldoende mascara op te krijgen.

miss sporty lash millionaire all in 1 mascara

Deze mascara vind ik echt heel goed en ik zal hem nog vaak gaan gebruiken. Hij kost maar €3,99 en is te koop bij Etos.

2 reacties

  1. Very great post. thank you!

  2. I’m really enjoying the theme design of your site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge