YouTube?

“Bloggen is dood en YouTube is de toekomst!” Dit heb ik de laatste tijd heel vaak gehoord. Ben ik het hier mee eens? Nee, eigenlijk niet. Als ik zie hoeveel bezoekers er op blogs komen en wat voor invloed ze nog hebben, dan denk ik niet dat bloggen dood is en dat YouTube alleen de toekomst heeft.

Dit betekend echter niet dat ik ook denk dat YouTube erg belangrijk is en dit ook nog wel even blijft. En ik moet zeggen dat ik de laatste tijd ook steeds vaker eraan dacht om ook video’s te gaan uploaden.

En nee, verwacht nou niet dat ik opeens ga vloggen, want dat zie ik nog niet zo snel gebeuren. Ik zou me vreselijk ongemakkelijk voelen, als ik vaak m’n camera erbij zou moeten pakken om mijn leven te moeten filmen. Nee, dat is niet echt iets voor mij. Dat kun je al zien in mijn weekoverzichten, hoe vaak ik wel niet vergeet om foto’s te maken van mijn week haha.

Maar wat kun je dan wel verwachten? Voornamelijk video’s met DIY’s, maar ook recepten, beauty en dat soort dignen. Ik vind het echt heel leuk om zelf allerlei dingen te maken en het begon een beetje te kriebelen om dit ook te gaan filmen voor YouTube. Ik vind het ontzettend spannend, maar tegelijkertijd ook heel erg leuk.

De eerste video zal een beauty-diy zijn en naast dat ik de video in de blogpost zal plaatsen, zal ik ook nog gewoon een uitgebreide uitleg geven met foto’s.

Ik hoop de eerste video volgende week vrijdag te uploaden! En dan komt nu alvast het standaard YouTube-riedieltje: Wil je niets missen? Abonneer je dan op mijn kanaal en geef een duimpje omhoog!

10 reacties

 1. Susan schreef:

  Ik ben benieuwd! Leuke stap heb je gezet
  Susan onlangs geplaatst…Sieraden van MyJewellery.comMy Profile

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik denk ook niet dat bloggen dood is. Het lijkt wel in de mode om dat te roepen : )

  Zelf hou ik helemaal niet van filmpjes, en lees dus liever een post.

 3. sammie schreef:

  Ik geloof niet dat bloggen dood is, vloggen ga ik me niet aan wagen, vind er niks aan en kijk ook zelden naar vlogs. Daar heb ik geen geduld voor, lezen vind ik prettiger 🙂

 4. Els schreef:

  Wat leuk dat je gaat filmen. Misschien dat ik dit jaa ook wat ga doen. Maar vind foto’s leuker :-). Bloggen is niet dood!
  Els onlangs geplaatst…Foto’s van de maand #32: December2016My Profile

  • Danella schreef:

   Leuk dat je misschien ook wat filmpjes wilt gaan maken! En ik vind vaak foto’s ook leuker hoor, maar daarom doe ik een filmpje en foto’s ernaast, dan kan je kiezen:).

 5. manicure schreef:

  I do agree with all of the concepts you’ve offered in your post.
  They are very convincing and can definitely work.
  Still, the posts are very brief for beginners. May just you please prolong them a bit
  from next time? Thanks for the post.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 6. manicure schreef:

  Asking questions are genuinely good thing if you are not understanding anything totally, except this piece of writing gives good understanding yet.
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

 7. manicure schreef:

  Hey there! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Cheers
  manicure onlangs geplaatst…manicureMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge